GLAMM-MAKEOVER : Jullie worden op een nader af te spreken uur en datum verwacht bij Bobo in Tremelo. We ontvangen jullie graag als VIP in de lounge van deze alom gekende kledingswinkel.

De sfeer wordt gezet met een glaasje cava terwijl we verder kennismaken en even overlopen wat de verwachtingen van de groep zijn. Daarna gaan we van start met een volledige make-over, van kop tot teen. 1 groep volgt Griet Vanhees om meer tips en tricks te krijgen over styling, waarna jullie aan het passen van kleding beginnen. De andere groep ondergaat ondertussen een make-over van haar en make-up, al dan niet met een thema, gecoördineerd door Michèle Feyaerts.

Op het einde van de dag ontvangen jullie een goodie bag met leuke gifts en een verrassingsbon van Bobo. Jullie zijn dan klaar om perfect gemaquilleerd, gekapt en gekleed op stap te gaan voor de leukste vrijgezellen ooit!

Aankoop van kleding is niet inbegrepen en vrijblijvend.

Duur van de make-over : +-4u

Aantal personen : 8-12

Workshop make-up

Deze workshop kan bij je thuis gegeven worden, in een zaaltje of in onze studio in Rillaar. Je leert jezelf op een correcte manier opmaken én bent klaar om ‘s avonds een stapje in de wereld te zetten.

Duur workshop : 3u

Het gebruik van materialen en producten is in de prijs inbegrepen.

Workshop hairstyling

Deze kan bij jullie thuis of in onze studio in Rillaar gegeven worden.

Duur workshop : 3u

Het gebruik van materialen en producten is in de prijs inbegrepen.

Workshop kleur of stijl

Kleur:

We bepalen aan de hand van de kleuren test doekjes welk kleur type je bent : winter – zomer – herfst – lente Dan bespreken we jouw ideale kleuren voor kleding, kapsel, make-up, accessoires, handtas, schoenen , parfum , ... Als afsluiter bekijken we nog even het modebeeld en brengen we dit in praktijk voor jou en de groep.

Stijl:

We bepalen de vorm van je gelaat en geven je tips van welke snit van kapsel jou nu echt best past. Dan bepalen we de vorm van je lichaam en praten we over de snit van de kleding (lange rok, smalle broek, lange mouw, ...)

Ook de vorm van de accessoires wordt uitgebreid besproken (oorbellen, horloge, bril, ...) Alsof dit nog niet voldoende is, bepalen we eveneens welk type je bent : romantisch, extravagant, klassiek, ... en geven we tips hoe dit verder uit te werken.

De workshop wordt op een interactieve, leuke en interessante manier gegeven.

Duur workshop : +- 3u

Surprise make-over aan huis in het exclusieve busje

Retro Styling Party